Samen eten in Kerstsfeer bij de Hoeckenisse in Klaaswaal.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Hoeckenisse in Klaaswaal.

Klaaswaal – De reclame op televisie staat er bol van: eetkamers vol mensen die gezellig met elkaar eten in kerstsfeer. Ook zin in zo’n gezellige maaltijd? Schuif dan aan tafel aan op vrijdagavond 16 december in gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal. ‘Samen eten’ is er voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten en nieuwe mensen te ontmoeten. Ook voor kinderen is er een plek aan tafel!

Speciaal voor deze tijd van het jaar is de zaal in kerstsfeer ingericht. Vanaf 17:45 uur staan de deuren van De Hoeckenisse aan Molendijk 55 te Klaaswaal.open en rond 18:00 uur komen de pannen op tafel. En wat past er beter bij dit koude weer, dan een lekkere, winterse soep? Daarin is veel meer variatie dan vaak wordt gedacht. Het kookteam bereidt daarom een verrassende variatie aan wintersoepen, met daarbij allerlei garnituur. Na de maaltijd is er gelegenheid om te blijven koffie/thee te drinken of een spelletje te doen.

Vooraf aanmelden is nodig i.v.m. de inkopen. Dit kan via de WhatsApp (06-16604190) of per e-mail ([email protected]).. De kosten zijn € 3,- per persoon (contant te betalen op de avond zelf).

Gebouw De Hoeckenisse is goed bereikbaar, ook voor mensen in een rolstoel of scootmobiel of voor ouders met een kinderwagen.

Meer informatie: www.samenetenindehoeksewaard.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren