Geef een feest der herkenning cadeau

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Op zoek naar een (kerst)cadeau voor familie, vrienden of collega’s dat ook nog een goed gevoel geeft? Geef dan het boek ‘Dat vertelden ze er niet bij – Kroniek van een clubvoorzitter’. Een boek dat voor elke vereniging, van sport- tot muziekvereniging, herkenbaar is. En: met je aankoop steun je de vereniging. Ook is dit boek leuk voor jezelf om tijdens de feestdagen een momentje rust te pakken.

In vijftien jaar kan een hoop gebeuren bij een dorpsvereniging en zeker bij NSVV. Dat blijkt wel uit het boek dat voorzitter Arie Kruithof samen met oud-ploeggenoot Jasper van Everdingen heeft geschreven. In 312 pagina’s geeft Arie, die op 11 mei vijftien jaar voorzitter was van zijn geliefde cluppie, op openhartige wijze een uniek inkijkje in het leven van een clubvoorzitter en in het wel en wee van een amateurvereniging in een dorp als Numansdorp.

Kampioenschappen, onvergetelijke nacompetitiewedstrijden, de derby’s tegen SSS, de grootschalige renovatie van het sportcomplex, de steeds belangrijkere rol van voetbalverenigingen in de lokale samenleving; het komt allemaal voorbij in dit boek. Maar ook wat er allemaal achter de schermen gebeurt, wie er wekelijks of zelfs dagelijks bezig zijn om de vereniging draaiende te houden en wat daar allemaal bij komt kijken. Hilarische anekdotes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Heb jij iemand in je familie of vriendenkring of op je werk die voorzitter, bestuurslid, vrijwilliger of (actief of rustend) lid is van een amateur(voetbal)club, dan geef je met dit boek een feest der herkenning cadeau. En voor een extra goed gevoel tijdens de feestdagen: de opbrengst komt volledig ten goede aan de clubkas van NSVV.

Het boek is voor 16,50 euro verkrijgbaar bij de boekwinkels in de Hoeksche Waard, bij NSVV en is ook te bestellen via bol.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren