Echtpaar Mooijaart-Kooijman uit Maasdam viert briljanten huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Echtpaar Mooijaart-Kooijman 65 jaar getrouwd - Foto Gemeente HW

Op zondag 11 december was het 65 jaar geleden dat de heer D. Mooijaart (88 jaar) en mevrouw J. Mooijaart-Kooijman (85 jaar) uit Maasdam elkaar het ja-woord gaven voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Gisteren feliciteerde wethouder ( locoburgemeester ) Joanne Blaak-van de Lagemaat hen namens het gemeentebestuur met dit prachtige huwelijksjubileum en overhandigde daarbij een mooi boeket bloemen.

De wieg van de bruid en bruidegom stond in Barendrecht. Na hun huwelijk hebben zij in Wieringermeer, Puttershoek en Zeeland gewoond. In Zeeland is de heer Mooijaart voor zijn uiteenlopende verdiensten benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In zijn werkzame leven was hij commercieel directeur bij Cebeco-Zuidwest.

Dichter bij de familie komen wonen
Na 30 jaar in Zeeland te hebben gewoond is het echtpaar 7 jaar geleden naar Maasdam verhuisd om dichter bij de familie te kunnen wonen. De heer en mevrouw Mooijaart hebben 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Beiden genieten nog steeds van het leven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren