Felicitaties voor diamanten echtpaar Van der Veer-van der Linden uit Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Gemeente HW

Klaaswaal – Op dinsdag 13 december waren meneer Van der Veer (86) en mevrouw Van der Veer-van der Linden (81) 60 jaar getrouwd. Wethouder Harry van Waveren feliciteerde ze gisteren namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid had hij een mooi boeket bloemen meegenomen.

Arie en Nel (beiden geboren in Klaaswaal) woonden bij elkaar in de buurt en zagen elkaar regelmatig. Hun gevoelens voor elkaar hebben geleid tot verkering en daarna het huwelijk. Het echtpaar is altijd in hun geboortedorp blijven wonen. Na hun huwelijk woonden ze 46 jaar op hetzelfde adres (Oud-Cromstrijensedijk WZ), waarna ze zijn verhuisd naar het Rankpad.

Ze hebben 1 getrouwde dochter en 1 kleindochter. Hun andere dochter is in 1983 omgekomen bij een verkeersongeval.

Vrijwilligerswerk en in beweging blijven

Meneer is politiek geïnteresseerd en is bestuurder van de Ouderenbond. Ook doet hij vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging SSS en houdt hij van puzzelen. Mevrouw zwemt graag en doet aan gymnastiek voor ouderen.

Een antwoord op de vraag wat het geheim van een goed huwelijk is, vinden ze niet eenvoudig. Volgens Arie en Nel spelen voor- en tegenspoed daarin een rol. “Omstandigheden op verschillende terreinen zijn zo verschillend dat het moeilijk te omschrijven is.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren