Nieuwe werkkleding voor Gemiva-cliënten op Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Gemiva

Bres Accommodaties en Gemiva lanceerden op dinsdag 20 december 2022 nieuwe werkkleding voor de twee werk- en activiteitengroepen die Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland onderhouden. De in totaal 20 Gemiva-cliënten zorgen ervoor dat het buitenterrein van het Recreatieoord er netjes en verzorgd uitziet. Daar hoort ook goede en representatieve werkkleding bij. “Met deze kleding kunnen we nog harder werken”, reageert één van de cliënten bij de presentatie. “Wat een stoere werkkleding, nu ga ik ook een zwarte werkbroek kopen.”

Op de nieuwe werkkleding is de goede samenwerking tussen Bres Accommodaties en Gemiva zichtbaar in de beide logo’s. Dat zie je ook op het nieuwe gebouw dat werk- en activiteitengroep Buitenmaas sinds 2021 op het Recreatieoord heeft. Daar staat op de kopse kanten de slogan ’Samen voor elkaar’, naast de beide logo’s.

Met het uitreiken van deze nieuwe werkkleding aan de cliënten, sluiten Gemiva en Bres Accommodaties een mooi jaar af en kijken ze samen uit naar een mooi nieuw seizoen op het Recreatieoord.De bedrijfskleding is geleverd door bedrijfskledingspecialist Kattenburg/Weenink.

Recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas ligt vlakbij het dorpje Mijnsheerenland en is onderdeel van Bres Accommodaties. Het Recreatieoord heeft een openluchtzwembad, een speeltuin en attractiepark voor het hele gezin. Je kunt er moeiteloos een dagje doorbrengen, kinderfeestjes houden of een evenement organiseren.

Al vanaf 2005 wordt het terrein van Recreatieoord Binnenmaas grotendeels onderhouden door in totaal 20 cliënten. Zij worden bij hun werkzaamheden begeleid door Michel Vigelius, Katarina Sakic, Jacqueline Riedijk en Shelly van Ree. Bres Accommodaties stuurt de werkzaamheden op Recreatieoord Binnenmaas aan. Een mooie samenwerking die zich richt op verbinding, samenzijn en een fijne dagbesteding.

Gemiva

Buitenmaas en We Helpen zijn onderdelen van een breed palet aan dagbesteding dat Gemiva in de Hoeksche Waard heeft voor (jong)volwassenen met een beperking.

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. Naast de dagbesteding voor volwassenen heeft de organisatie in de Hoeksche Waard ook een logeerhuis, kinderdagcentrum en woonlocaties. Ook ondersteunt Gemiva kinderen en volwassenen in hun thuissituatie of op school/kinderdagverblijf of werk.

Bres Accommodaties

Bres Accommodaties exploiteert, onderhoudt en ondersteunt verschillende gemeentelijke panden in de Hoeksche Waard, waaronder sporthallen, dorpshuizen, zwembaden en het Recreatieoord Binnenmaas. Veel van deze accommodaties hebben een welzijnsfunctie: mensen komen naar deze accommodaties toe voor ontspanning, sport en spel en ontmoeting. De beschikbaarheid en kwaliteit van dit soort voorzieningen is essentieel als het gaat om de leefbaarheid van de Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren