Deze drie professionals helpen jou je onderneming te laten groeien

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Foto Pixabay

Jij bent een ondernemer in hart en nieren. Dag en nacht ben je bezig met waar je goed in bent, het laten groeien van je onderneming. Overal zie je kansen die je kunt pakken en daar ga je dan ook vol voor. Maar door al deze kansen, heb je niet veel tijd meer voor andere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan je IT-werkzaamheden of je boekhouding. Dit zijn werkzaamheden die veel tijd kosten, zeker als je er geen opleiding voor gevolgd hebt. Voor deze werkzaamheden kun je professionals inschakelen. Er zijn professionals die dit werk beter en sneller voor je kunnen uitvoeren. Zo kun jij jouw kostbare tijd steken in wat voor jou belangrijk is; het laten groeien van je onderneming.

Een financiële kracht

Veel ondernemers zien de boekhouding als een groot blok aan hun been. Dat snappen we wel. De boekhouding is namelijk vaak saai en niet iedereen houdt ervan. Maar toch is het een klus die je moet doen, want de financiën van je onderneming moet je niet onderschatten. Om dit klusje uit handen te geven is het inhuren van een externe boekhouder een goede keuze. Zeker als je niet van cijfertjes houdt en zelf niet veel kent van de Nederlandse wetgeving rondom je bedrijfsbelastingen. De overheid past elk jaar weer richtlijnen aan en er komen altijd nieuwe wetten bij. Een boekhouder is hiervan op de hoogte. Daarnaast gebruiken ze softwareprogramma’s die voor jou soms onbetaalbaar zijn. Je kunt gemakkelijk een externe boekhouder inhuren. Zo hoef je niet iemand aan te nemen en je werkplekinrichting helemaal aan te passen.

 

Een IT-adviseur

Tegenwoordig werken we allemaal online en hebben we het liefst al onze programma’s en documenten in de cloud. Hiervoor is het handig om een goed beveiligde IT-infrastructuur te hebben voor je onderneming. Een zogeheten managed services provider kan jou helpen om ervoor te zorgen. Zo hoef jij je zelf niet in dit ingewikkelde wereldje te verdiepen. Een IT-adviseur helpt jou met alles rondom de IT-dienstverlening en staat voor je klaar voor al jouw IT-vraagstukken. Met een handig totaalpakket heb je naast professionele hulp, ook al je IT-infrastructuur onder één dak. Dit scheelt jou veel tijd die je anders kwijt was aan het los beveiligen van al je programma’s en documenten. Deze tijd kun je nu weer steken in je onderneming. 

Een recruiter

Wanneer je een goedlopende onderneming hebt en je elk jaar maar blijft groeien, is het op een gegeven moment tijd voor nieuw personeel. Maar het vinden van personeel, zeker in deze tijd, is een lastige klus. Het inzetten van een externe recruiter is een goed idee wanneer je op zoek bent naar nieuw talent. Maar ook wanneer je werkt met tijdelijke projecten of evenementen kan een externe recruiter snel voor extra mankracht zorgen. Een sollicitatieproces kost je vaak veel tijd, die je eigenlijk niet hebt. Een externe recruiter is gespecialiseerd in het aannemen van mensen en gaat op zoek naar iemand die perfect bij jouw bedrijf past. 

We hopen je zo voldoende tips te hebben gegeven om meer tijd te winnen om verder te bouwen aan je onderneming. We wensen je veel succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren