Felicitaties voor diamanten echtpaar Barendregt-Kramp uit Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Gemeente HW

Numansdorp – Vandaag waren meneer H. Barendregt (82) en mevrouw P. Barendregt-Kramp (80) 60 jaar getrouwd. Wethouder Robin Heij feliciteerde ze vanochtend namens het gemeentebestuur met hun diamanten huwelijk. Voor deze speciale gelegenheid kregen zij een mooi boeket bloemen.

Meneer en mevrouw hebben elkaar op jonge leeftijd ontmoet in de Voorstraat in Numansdorp. Huig is geboren en opgegroeid in Zuidzijde en Plonie is een echte Numansdorpse. Na hun trouwdag zijn ze in haar ouderlijk huis aan de Schuringsedijk gaan wonen (met de vader van Plonie inwonend). Daar hebben ze tot vorig jaar met veel plezier gewoond. In januari dit jaar zijn ze verhuisd naar de Foelie. Daar wonen ze in een mooi appartement. Alles is gelijkvloers en vanaf het grote balkon kijken ze uit op de Schuringsedijk. 

 

Het echtpaar heeft 2 kinderen, een dochter en een zoon, en 6 kleinkinderen. Meneer vindt het fijn om naar buiten te gaan, te fietsen en te wandelen. Hij gaat ook graag naar NSVV om zijn kleinzoon te zien voetballen. Mevrouw houdt zich bezig met het huishouden, houdt van puzzelen en Wordfeud spelen. 

Huig en Plonie gaan graag op bezoek bij haar zus. Het geheim van een goed huwelijk vinden ze ‘geven en nemen; een cliché maar het is echt zo’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren