Filmvoorstelling in het BEIJERs filmhuis op vrijdag 13 januari

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op vrijdag de 13 januari is er weer een filmvoorstelling in de UP Social Club (vh Bijlschool) Johan Cruijffplein 1 Oud-Beijerland. ingang Abel Tasmanstraat t.o. tankstation Tamoil

Nowhere Special.

John is een 35-jarige glazenwasser die, nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling verliet, zijn leven heeft gewijd aan de opvoeding van zijn nu 4-jarige zoon Michael. Als hij ontdekt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij een nieuw, perfect gezin voor Michael te vinden. Hij is vastbesloten hem te beschermen tegen de harde realiteit en wil hem alle kansen geven die hij zelf nooit kreeg. Hoewel hij aanvankelijk zeker weet wat hij zoekt, krijgt hij langzamerhand twijfels. Hoe kan hij adoptieouders beoordelen op basis van een korte ontmoeting? En kent hij zijn eigen kind goed genoeg om deze keuze voor hem te maken? Met glansrollen van James Norton – die als de nieuwe James Bond wordt getipt – en Daniel Lamont als de vierjarige Michael.

  • Vrijdag 13 januari, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
  • Kaartjes plm 2 weken van tevoren in de voorverkoop bij ‘WAAR’, Oostdijk 18-20, Oud-Beijerland
  • en zolang de voorraad strekt op 13 januari vanaf 19.30 uur aan de zaal. 
  • Toegang € 7 contant (svp geen groot geld). Reserveren of retourneren niet mogelijk.
  • www.welzijnhoekschewaard.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren