Samen aan tafel met De Open Hof en Vluchtelingenwerk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op donderdag 19 januari organiseert de diaconie van De Open Hof in samenwerking met Vluchtelingenwerk Hoeksche Waard een maaltijd voor en met mensen die in Nederland zijn komen wonen.


Het is goed om samen te eten. Als je samen eet, schept dat verbondenheid. Je gaat met elkaar in gesprek en hoort en ziet elkaar met andere ogen. Het is de bedoeling dat iedereen een gerecht meeneemt dat hij/zij graag met anderen wil delen. Zo kunnen we samen eten en elkaars gerechten proeven, elkaars cultuur leren kennen en in gesprek komen met elkaar
Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen worden er spelletjes georganiseerd en frietjes gebakken.

De maaltijd vindt plaats in de huiskamer van De Open Hof van 17:00-19:30 uur.
We nodigen de mensen die hieraan mee willen doen, van harte uit om een gerecht te bereiden. U kunt hierbij denken aan pannenkoeken, wafels, stoofpeertjes, (vegetarische) maaltijdsalade, stamppot, appeltaart, groene salade, stoofschotel, soep, enz. U bent natuurlijk ook vrij om zelf een gerecht te bedenken. Wilt u er erg in houden dat de sommige mensen geen (varkens)vlees eten?

Aanmelden kan voor 12 januari 2023 bij Désirée Goudzwaard [email protected] of Willy Gerlof: 06 40554585 [email protected].

Wij kijken erg uit naar deze maaltijd en de mooie gesprekken!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren