Nieuwjaarsbijeenkomst Vrijzinnigen Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Vrijzinnigen HW

Oud-Beijerland – Zondag 8 januari 2023 organiseert de Programmacommissie van Vrijzinnigen Hoeksche Waard een nieuwjaarsbijeenkomst voor leden, vrienden en belangstellenden.

“Licht en Vrede” is het thema van deze bijeenkomst. Het gedicht ‘Dat licht’ van de Zeeuwse dichteres en kunstenares Tonha Schot vormt daarbij de inspiratiebron. De bijeenkomst zal vormgegeven worden door middel van muziek, zang en woord.

Duo Mu-Chique zal ‘licht en vrede’ laten klinken door middel van de muziek die ze brengen. Ook zullen zij zanggroep ‘Zin in Zingen’ begeleiden, die een Jiddisch en een Afrikaans lied gaan zingen.

Tussen de muziekstukken en de liederen door zullen gedichten worden gelezen, die in de kring ‘Zielsplekken’ zijn besproken.

Alles bij elkaar wordt het een verrassende bijeenkomst, waarin vrolijke noten, inspirerende muziek en diepzinnige teksten elkaar afwisselen.

De bijeenkomst begint om 10:30 uur.Er zal koffie en thee worden geserveerd met een speciale Nieuwjaarstraktatie.

De toegang is gratis. Maar … om dit soort bijeenkomsten te kunnen blijven organiseren wordt een financiële bijdrage in ‘de schaal bij de uitgang’ zeer op prijs gesteld!

Hartelijk welkom in het monumentale kerkje van Vrijzinnigen Nederland Hoeksche Waard, Beneden Molendijk 35, Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren