Profiteer van korting bij De Notenshop

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen? Neem dan eens een kijkje op www.denotenshop.nl en ontdek iedere week de Voordeel Vrijdag. Elke vrijdag heeft De Notenshop een leuke aanbieding voor jullie klaar staan. Alleen vandaag is een geselecteerd assortiment aan superfood verkrijgbaar met maar liefst 15% korting. Hoe leuk is dat!

Om jouw goede voornemens net iets leuker te maken, heeft De Notenshop alleen vandaag verschillende soorten superfood in de aanbieding. Krijg 15% korting op chiazaad, lijnzaad, kokosvlokken en nog veel meer! Ga aan de slag met de lekkerste ontbijtjes en varieer erop los. Mis de actie niet en plaats vandaag nog jouw bestelling.

Woon je dicht bij de Notenshop? Kies er dan voor om je bestelling af te halen om je producten zo snel mogelijk in huis te hebben.  

Wil je als eerst op de hoogte zijn van aanbiedingen en andere leuke acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.denotenshop.nl en volg de verschillende social mediakanalen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren