Geslaagde breinborrel voor cultuuraanbieders uit de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Om de kwaliteit van het cultuuronderwijs te vergroten biedt het CmK (Cultuureducatie met Kwaliteit) zowel scholen als cultuuraanbieders trainingen aan. Deze keer was het de beurt aan de aanbieders. Tijdens een inspirerende middag konden de deelnemers uit verschillende disciplines elkaar ontmoeten en kennis delen. Ook werd er gezorgd voor de nodige input. Zo konden de cultuuraanbieders weer even zelf ervaren hoe het is om ondergedompeld te worden.

Onder leiding van kunsthistoricus Peter Thissen werd kunst benadert vanuit gevoel in plaats vanuit kennis. Dit aan de hand van kunstwerken van kunstenaars uit het netwerk. Ook is er aandacht besteed aan de zichtbaarheid online. Esth Marketing nam iedereen mee in welke posts het goed doen, waarom stories posten belangrijk is, de relevantie van hashtags en de mogelijkheden binnen Reels. Als kers op de taart konden de cultuuraanbieders een frisse profielfoto laten schieten, zodat ook deze weer up-to-date is.

Neem een kijkje op de website van het netwerk om een indruk van het cultuuraanbod voor scholen te krijgen: www.cultuureducatiehw.nl. Lid worden van onze nieuwsbrief en zo op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en aanbod op het gebied van cultuureducatie in de Hoeksche Waard? Stuur een berichtje naar [email protected].

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren