Hoeksche Waard Actief start met het tweede blok van Billies Sportclub.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Bij Billies Sportclub zijn alle kinderen welkom die het soms wat lastiger vinden om naar een (reguliere) sportvereniging te gaan. Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zodra iets niet lukt of niet leuk is, haken veel kinderen af. Alle kinderen verdienen het om lekker te sporten en te bewegen. Heeft jouw zoon of dochter behoefte aan sport en bewegen, maar weet hij/zij het niet, durft hij/zij het niet of kan hij/zij het niet? Meld hem/haar dan snel aan voor Billies Sportclub!

Na het succes van het eerste blok van Billies Sportclub gaan we verder met het tweede blok. Tijdens de lessen van Billies Sportclub kunnen kinderen in een veilige omgeving met net dat beetje extra aandacht vrij sporten en bewegen. Zes weken lang bewegen, speciaal voor kinderen die moeite hebben om mee te kunnen doen aan de activiteiten op een reguliere sportvereniging, de gymles, tijdens het buitenspelen of nog niet weten welke sport goed past. We laten kinderen oriënteren, kennismaken en ontdekken, zodat zij een keuze kunnen maken voor een sport. En hopelijk kiezen voor een leven lang sport. Dat is waar Billies Sportclub voor staat.

We starten met het vervolg op woensdag 18 januari. Het blok bestaat uit 6 weken (t/m 22 februari). Het vindt plaats in sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland van 15.15-16.15 uur. De kosten zijn voor één blok (6 weken) €15,- in totaal. Voor meer informatie en aanmelden, ga naar onze website www.hoekschewaardactief.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren