Grote Clubactie bij Korbatjo succesvol

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Leen Hokke

Afgelopen najaar heeft Korbatjo weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Dit jaar hebben we voor het eerst op naam met een QR-code gewerkt. Dat was veel gebruiksvriendelijker en dat zagen we ook terug in het aantal verkochte loten.

De Grote Clubactie had dit jaar een actie bedacht,waarbij de lotenverkopers, die meer dan 25 loten verkochten, werden beloond met een medaille. Wij mochten maar liefst 16 jeugdleden in het zonnetje zetten. Vanuit Korbatjo is dit aangevuld met een cadeaubon voor degene die de meeste loten heeft verkocht.

Het was tot de sluitingsdatum een close finish. Een eervolle vermelding voor Naomi (D1) en Joëlle (F1). Zij hebben heel lang bovenaan gestaan, maar zijn op het laatste moment toch ingehaald.

Met trots vermelden wij dat de winnaar Viënne (F1) is geworden! Zij heeft maar liefs 66 loten verkocht! Super leuk, aangezien zij nog maar heel kort lid is van Korbatjo.

Met nog meer trots maken wij het eindbedrag bekend: € 2.111,76. We zijn hier enorm blij mee en bedanken alle lotenverkopers voor hun inzet!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren