Soepie in de Buurt in Numansdorp!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘Zullen we een soepie doen?’ ‘Waar?’ ‘Nou, hier, in de buurt!’ Op initiatief van Welzijn Hoeksche Waard zijn bewoners van Numansdorp welkom in Het Numans-Dorps-huis voor een avondje ‘ Soepie in de buurt ‘.Op woensdag 25 januari van 17.30 uur tot 20.00 uur is de hele buurt, dus ook de naaste buren van Buttervliet 1  welkom.

Op deze manier kan men onder het genot van een lekker kopje soep, aangeboden door het  Numans-Dorps-Huis, elkaar treffen en leren kennen. Ook zullen er die avond mensen aanwezig zijn van o.a. Welzijn Hoeksche Waard, Pameijer, de energiecoach van de gemeente en Alerimus. Je kunt hen allerlei vragen stellen over o.a.  (energie)armoede.

We hebben 4 zelfgemaakte soepen waarvan er twee zonder vlees zijn. De soep is deze keer gratis! Wellicht gaat Het Numans-Dorps-huis i.s.m. Welzijn Hoeksche Waard op regelmatige basis zo’n soep-avondje organiseren.  Houd de mediakanalen in de gaten. www.numansdorpshuis.nl

We zien jullie graag op 25 januari op Buttervliet 1. De soep is lekker warm, neem de buren mee!

Meer info of aanmelden. ( Aanmelden mag, maar is niet verplicht)

  • Numans-Dorps-Huis: Margreet de Kraauw 0186-685729
  • Welzijn Hoeksche Waard: Linda van der Wal 06-82848467

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren