Marcel Versteeg vertrekt bij Korbatjo

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Marcel Versteeg - Foto PR

Oud-Beijerland – Maandagavond heeft Marcel Versteeg aan de selectie van Korbatjo bekend gemaakt dat hij aan het einde van het seizoen stopt als hoofdtrainer bij Korbatjo. Na 3 jaar de hoofdmacht van het Oud-Beijerlandse Korbatjo te hebben getraind scheiden de wegen van de club en Marcel. 

Het bestuur van Korbatjo vindt het jammer dat Marcel gaat stoppen en bedankt hem voor zijn grote inzet en fijne samenwerking in deze 3 jaar.

Met veel energie en toewijding heeft Marcel een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de selectie. Door de stevige corona maatregelen, met name in het eerste seizoen, was het ook nog eens flink improviseren. Marcel zal, samen met zijn staf, er alles aan doen om Korbatjo 1, zowel in de zaal als op het veld, voor de 2e klasse te behouden.

Korbatjo heeft dus met ingang van het seizoen 2023-2024 een vacature voor trainer/coach van Korbatjo 1. Heb je interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kelly de Vos, via [email protected] of 06-41321481.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren