Atlante sport speelt eerste plaatsingswedstrijd wedstrijd ritmische gymnastiek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Atlante Sport

Afgelopen zondag 22 januari had de ritmische gymnastiek afdeling van Atalante sport hun eerste plaatsingswedstrijd voor de finale. De gymnasten zijn hiervoor afgereisd naar Alphen a/d Rijn.

Binnen de selectie groep zitten een hoop nieuwe gymnasten die voor het allereerst in actie kwamen tijdens een wedstrijd. Het was dan ook een spannende dag. In de ochtend waren de benjamins (8/9 jarigen) en de Pré-junioren (10/11 jarigen) aan de beurt. Het was voor hun vroeg op staan, want de wedstrijd begon al om kwart voor 9. Zij lieten een individuele bal en een duo zonder materiaal oefening zien. De meiden hebben ondanks de spanningen mooie optredens laten zien aan jury en publiek.

In de middag was het de beurt aan de senioren (15 jaar e.o.) gevolgd door de junioren (12 t/m 14 jarigen). Atalante Sport had hier alleen junioren die een individuele lint en een individuele hoepel oefening hebben laten zien. De junioren hadden voor het allereerst lint, waardoor ze hier ook best een beetje zenuwachtig voor waren. Ondanks deze spanning en wat kleine foutjes hebben ze mooie resultaten behaald.

Op naar de 2e plaatsingswedstrijd welke door Atalante sport zal worden georganiseerd in de Tienvoet Heinenoord op zaterdag 18 maart!

Foto Atlante Sport

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren