Groen, groener, groenst…..

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Christelijke basisschool De Parel uit Strijen is aan de slag gegaan met de gezonde ๐—›๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ “Appeltje voor de dorst” van Boerderij de Kikkershoek! En met succes…er werden maar liefst 665 zakken appels en peren besteld.


Van elke verkochte zak appels of stoofperen was โ‚ฌ1,- voor het goede doel. Met deze gezonde actie wordt ook de Hoeksche Waardse fruitteler geholpen! Er was keuze uit Elstar, Jonagold, Goudreinet of de stoofpeer Gieser Wildeman.

De school is aan het sparen voor de aanleg van een ‘groener’ plein. Met deze mooie opbrengst komt een groener plein steeds dichterbij!!

Een superleuke actie die voor iedere club of vereniging aan te raden is. (zie de website: www.boerderijdekikkershoek.nl)

Op de foto zie je de groene kratten met appels en peren, leerlingen in het groen en dat voor een groener schoolplein!! Dus: groen, groener, groenst! De Parel bedankt de Kikkershoek voor dit leuke initiatief!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danย hierย in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren