Zaterdag signeert Marja Visscher haar nieuwste romans en kinderboek bij Arie in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – Vandaag verscheen bij uitgeverij Zomer & Keuning de historische roman ‘Het stadspaleis aan het Spaarne’ van Marja Visscher. Op zaterdag 11 februari a.s. zal zij het boek signeren bij  boekhandel ‘Bij Arie’ in Puttershoek. De leesliefhebbers zullen ook de andere onlangs verschenen boeken van deze auteur te weten ‘Benjamin Franklin, de kracht van de attractie’ en het kinderboek  ‘Rara dat ben ik’ daar kunnen aanschaffen en laten signeren. De signeersessie bij de boekhandel aan de Pieter Repelaerstraat 72 in Puttershoek is zaterdag van 10.30 tot 15.00 uur.

De historische roman ‘Het stadspaleis aan het Spaarne’ vertelt het verhaal van het schatrijke meisje Keetje Hodshon die al op jonge leeftijd haar beide ouders verloor. Uit erfenis komen er naar nu gerekend miljoenen vrij. Zodra ze volwassen is zet ze haar droom in werking en laat een prachtig stadspaleis aan het Spaarne in Haarlem bouwen. Via brieven heeft ze contact met Manon de dochter van haar gouvernante. Ze nodigt haar uit om naar Nederland te komen. Er ontstaan echter grote problemen en plotseling maakt geld niet erg gelukkig. In haar weelderig paleis vecht Keetje zich een weg naar volwassenheid. Auteur Marja Visscher raakte gefascineerd door Keetje Hodson omdat er ondanks haar vermogen en imposante paleis in de archieven bijna niets over haar bekend is. Toch haalt zij in deze historische roman op levendige wijze de markante dame uit de schaduw van haar tijd.

De historische roman ‘Het stadspaleis aan het Spaarne’ is te koop in iedere boekhandel en is tevens verkrijgbaar als e-book en als luisterboek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren