ChristenUnie-avond in Klaaswaal in aanloop Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De afdeling ChristenUnie Hoeksche Waard organiseert op donderdag 23 februari om 19.30 uur in ‘De Schaapskooi’ te Klaaswaal een informatie- en discussieavond in aanloop naar de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen van 15 maart.

Op deze avond zullen Steven Datema, CU-lijsttrekker Zuid-Holland, Arjan Witte, nummer 3 en Harry Scheermeijer, CU-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen Hollandse Delta, ons informeren over de ChristenUnie standpunten en met ons in gesprek gaan over diverse zaken die spelen in onze provincie. Dat zijn: goede wegen en openbaar vervoer, natuur en schoon water, energie, stikstofproblematiek, woningen en landschap, zorg, energie en ondernemen.

Iedereen, van welke partij of stroming dan ook, is op deze avond van harte welkom! De Schaapskooi (bijgebouw Herv. kerk) staat aan de Kerkstraat 18, 3286 AK Klaaswaal. Wij hopen op vele belangstellenden. Graag zien wij uw/jouw komst tegemoet. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren