3e HW Business Walk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en Start Smart HW nodigen je weer uit voor de succesvolle en inmiddels derde, Hoeksche Waardse Business Walk op dinsdag 31 maart a.s. tussen 16:30 en 20:00 uur.

Na de twee eerdere edities in Oud-Beijerland en Numansdorp is dit jaar Strijensas de locatie voor de mooie Business Walk. Trek dus je wandelschoenen aan en comfortabele kleding en geniet van een 5 kilometer route door het polderlandschap van Strijensas. Tijdens het wandelen kan er worden gespard met mede-lopers en krijg je de kans om andere ondernemers uit het bedrijfsleven te ontmoeten.

Deze wandeling werkt ontspannend maar ook inspirerend en geeft nieuwe energie. Kortom een perfecte combinatie. We verzamelen vanaf restaurant De Batterij alwaar we ook weer eindigen als finishpunt.

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om daar na afloop nog wat te eten, geef dus door bij je inschrijving of je gezellig mee eet.Indien je lid bent van OHW of StartSmart HW dan neem je gratis deel. Inschrijven kan via www.o-hw.nl

De HW Business Walk is een initiatief van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) en het Startersnetwerk Hoeksche Waard (SNHW). Hiermee maken de verenigingen zich samen sterk om hun leden in contact met elkaar te brengen en netwerkmogelijkheden te bieden op diverse manieren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren