Nieuwe editie “MaasMuziek Meets …” in de Gereformeerde Kerk van Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Maasmuziek

Op zaterdag 11 maart a.s. organiseert MaasMuziek voor de 4de keer “MaasMuziek meets …”.  Dit jaar ontmoeten Henk Zwijgers en het harmonieorkest van MaasMuziek het harmonieorkest van Het Geklank des Konings uit Zwijndrecht o.l.v. Niels Verbeek. Samen brengen zij een leuk en gevarieerd programma, van originele concertwerken naar muziek uit The Godfather en Zorro.

Het is niet de eerste ontmoeting tussen de orkesten van beide muziekverenigingen, al is de laatste keer al wel bijna 25 jaar geleden. Dat terwijl Puttershoek en Zwijndrecht maar op een paar minuten afstand bij elkaar vandaag liggen. Met het pontje tussen Puttershoek en Zwijndrecht dan welteverstaan, met de auto duurt het wat langer. De verenigingen hebben de banden ongeveer 3 jaar geleden weer opgepakt, echter zoals met zoveel andere activiteiten gooide ook hier Corona roet in het eten. Maar op 11 maart is dan toch eindelijk zover en maken de Zwijndrechtse muzikanten de oversteek over de Oude Maas naar Puttershoek.

De entree voor dit concert bedraagt Eur 7,50 en toegangsbewijzen zijn bij de ingang op de avond van het concert te verkrijgen. “MaasMuziek meets Het Geklank” zal plaatsvinden in de Gereformeerde Kerk, Rembrandstraat 1 te Puttershoek, op zaterdag 11 maart a.s. De zaal gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 19.45 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren