Nieuwe bijeenkomst Cafe Gezien Hoeksche Waard over seksualiteit

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Op woensdagavond 15 maart 2023 van 19:30 tot 22:00 uur vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: ‘Seksualiteit’ in de Huiskamer van de Open Hof, W. Van Vlietstraat 2a, 3262EA in Oud-Beijerland.

Een onderwerp waar je niet zo snel met elkaar over praat. Het is best een beladen onderwerp, maar voor kinderen heel belangrijk. In deze tijd gaan seksualiteit en sociale media hand in hand. Juist omdat seksualiteit online overal te vinden is, is een goede seksuele vorming belangrijker dan ooit. Praat jij over seks met je kinderen? Vanaf welke leeftijd doe je dat? Geef je voorlichting? Uit boekjes of met verhalen? Hoe reageren de kinderen daarop?

Op woensdagavond 15 maart 2023 gaan we het op een luchtige manier met elkaar bespreken, we delen tips en tools en ja, daar hoort ook humor bij! Loes van der Wel licht de deelnemers voor, op haar geheel eigen, enthousiaste wijze. Het belooft dan ook een enerverende avond te worden, die je echt niet wil missen.

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Wees er op tijd bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heb je na het lezen van dit bericht vragen?

Mail dan naar de coördinator Ontmoetingsplekken Ouders HW, Diana Kievit, via bovengenoemd e-mailadres. Voor meer informatie: www.cafegezienhw.nl en www.oudershw.nl

Beide accounts kun je ook vinden op Facebook en Instagram.

Café GEZIeN Hoeksche Waard (HW) in het kort

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN HW voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN HW bijeenkomsten, waar d.m.v. lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, waar ouders elkaar vinden, steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz.

We ontmoeten je graag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren