NL Doet: Feest van ontmoeting ( high tea ) in crisisnoodopvang Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Vrijwilligers uit de crisisnoodopvang Oud-Beijerland in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland, organiseren in het kader van NL Doet op 11 maart een FEEST van ONTMOETING. U heeft dan de gelegenheid om kennis te maken met het reilen en zeilen in de crisisnoodopvang en bewoners van de Lindenhoeve, die hun land moesten verlaten om reden van hun persoonlijke veiligheid, te ontmoeten. 

Het verblijf in de crisisnoodopvang is sober: bed, bad en brood zijn de voorzieningen die geboden worden. In Oud-Beijerland verblijven een kleine 100 vluchtelingen waaronder een twintig tal kinderen. De vrijwilligers doen hun uiterste best om het leven te veraangenamen. 

Daarom is besloten om deel te nemen aan NL Doet op 11 maart om iets feestelijks toe te voegen. Bij het Oranjefonds is een bijdrage aangevraagd. Welzijn Hoeksche Waard ondersteunt dit vrijwilligers- / bewonersinitiatief. 

U wordt van harte uitgenodigd om op 11 maart a.s. van 14:00 uur – 17:00 uur deel te nemen aan een HIGH TEA. Van u wordt verwacht dat u iets lekkers meeneemt. Iets zoets of hartigs. 

Als iedereen dit doet, zal de tafel rijkelijk gevuld worden. Dat is dan ook gelijk uw vrijwilligersbijdrage in het kader van NL DOET. 

De bewoners in de crisisnoodopvang zullen ook hun best doen lekkers te maken met de beperkte middelen die ter beschikking zijn. Ze zullen de recreatiezaal gezellig aankleden en u met open armen ontvangen zodat u zich ook welkom zult voelen. 

Doe mee aan het FEEST van ONTMOETING. Vooraf opgeven is noodzakelijk. Dat doet u via NL Doet: https://www.nldoet.nl/activiteit/high-tea-crisisnoodopvang-de-lindenhoeve-oud-beijerland 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren