Digitale voorjaarschoonmaak voor Senioren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto BHW

Hoeksche Waard – De lentemaand maart is traditioneel de periode waarin de voorjaarsschoonmaak start. Al zetten tegenwoordig weinig mensen nog het hele huis op zijn kop. Een frisse wind door het huis en alle digitale apparaten kan nooit kwaad. In deze workshop komen tips en tops aan bod om je Windows, Android en je iMac op te ruimen en schoon te maken.

Computers, smartphones en tablets vragen niet alleen in het voorjaar om onderhoud. Ze worden blij wanneer er een doekje overheen wordt gehaald. Verwijder tijdelijke bestanden, controleer of er nog voldoende opslagruimte is, leeg de prullenbak, gooi oude downloads weg en orden persoonlijke bestanden. Er zijn twee verschillende workshops, één voor Windows en één voor Apple.

Voor Windows is de workshop op donderdag 9 maart van 10 uur tot 12 uur in de Wurf te Piershil (Voorstraat 33) en voor de Mac op donderdag 23 maart van 10 uur tot 12 uur in Puttershoek (Zomerplein 15 in ’t Huys te Hoecke).

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard: www.debhw.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren