Geslaag optreden Shantykoor de Hoeksche Waard in Hoogvliet

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Als je zegt een gezellige avond ………… denk je dan gelijk aan Cloese 113 in Hoogvliet? Misschien niet, maar afgelopen vrijdagavond 3 maart was het meer dan de moeite waard om binnen te stappen in de recreatiezaal van complex seniorenflat De Sluis. Ja, wat wil je…… het Shantykoor De Hoeksche Waard kwam optreden en dan wordt het steevast gezellig!

Paula van Wanrooy trakteerde, samen met het koor en de musici, het enthousiaste publiek op een mix van mooie, leuke en verrassende nummers. Uiteraard passeerden de bekende shanty’s en andere zeemansliedjes de revue, maar de mensen in de zaal in Hoogvliet kregen ook de primeur van een prachtige uitvoering van het indrukwekkende nummer Conquest of Paradise van de Griekse componist Vangelis. Niet veel koren durven dat aan, maar het Shantykoor De Hoeksche Waard gaat zo’n uitdaging uiteraard niet uit de weg. Het Shantykoor werd verwend met drankjes en snacks. Paula genoot daarvan. Een bitterbal slaat ze beslist niet af. We’ll meet again Hoogvliet!  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren