Leiderschapsdag op IKC de Boomgaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op IKC de Boomgaard werken we volgens een bewezen pedagogische aanpak om onze kinderen voor te bereiden op hun toekomst, namelijk ‘The Leader in Me’. Deze aanpak helpt kinderen 21-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen (life skills). Deze vaardigheden helpen de kinderen om regie te nemen en eigen keuzes te maken met oog op hun persoonlijke ontwikkeling.

Centraal in de aanpak staan 7 gewoonten. Aan de hand van de 7 gewoonten van ‘The Leader In Me’ leren kinderen zichzelf te ontwikkelen en/of relaties met anderen te versterken. De theorie achter de 7 gewoonten is zo simpel en krachtig dat het zich gemakkelijk laat vertalen naar ‘zelf-leiderschap’ bij kinderen.

Hierbij willen wij u uitnodigen voor de leiderschapsdag op IKC De Boomgaard op woensdag 29 maart 2023 (zie de bijlage voor verdere informatie). Op deze leiderschapsdag laten de kinderen zien hoe de gewoonten in de praktijk gebracht worden.

In verband met de organisatie willen wij u vragen om uw aanwezigheid op te geven via [email protected]

IKC de Boomgaard is gehuisvest op het Beatrixplein 5 in Mijnsheerenland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren