Open inloopavonden bij biljartvereniging de Posthoorn in Maasdam.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Biljartvereniging de Posthoorn viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Om daar luister bij te zetten, worden er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd. Zo was er in januari al een dubbel Nederlands Kampioenschap driebanden te bewonderen en is een koppeltoernooi Tien Over Rood met vrije inschrijving op 14 april gepland evenals een toernooi voor teams met 4 verschillende spelsoorten.


Maar onze vereniging wil ook een draagvlak bieden voor degenen die wel eens de biljartkeu ter hand hebben genomen of dat altijd als eens hadden willen doen. Vroeger kon je daarvoor in de meeste cafés terecht, maar die mogelijkheid is er steeds minder. Vandaar dat er op vrijdagavond 10, 17 en 24 maart open inloopavonden worden georganiseerd. Toegang is gratis en toegankelijk voor iedereen. De start is om 19:30 uuren er zijn biljartkeus beschikbaar. Een aantal leden staan klaar om waar nodig uitleg te geven over het spel, vaardigheden te leren of aan te scherpen. Er zijn 4 biljarts beschikbaar, dus er is plaats genoeg voor meerdere mensen. Dus neem gerust iemand mee of kom met een groepje. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren