Youri van Ruiven van OSV Oud-Beijerland maakt overstap naar FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto FC Binnenmaas

Maasdam – Door het aangekondigde vertrek van de verdedigers Luc Rozendaal (SHO), Mayles Glenn (Zuidland), Leroy Verwey (onbekend) en Rivet Nefuani (gestopt) is FC Binnenmaas op zoek naar verdedigende versterkingen. Met de 24 jarige Youri van Ruiven heeft het zijn eerste aanwinst binnen. De Hoofdmacht FC Binnenmaas is dit seizoen in zwaar weer en verloor afgelopen zaterdag met 7 – 0 bij Spirit. FC Binnenmaas staat momenteel op de 11e plek in de 2e Klasse F.

Youri die op 16e jarige leeftijd zijn debuut maakte in OSV 1 kan zowel rechtsback als centraal in de verdediging spelen. Youri is bij spelers in de selectie van Binnenmaas geen onbekend. Want met een vriendin uit Puttershoek kent hij al verschillende spelers en vind het nu het juiste moment om de overstap naar FC Binnenmaas te maken. “Ik heb ontzettend veel zin om voor deze mooie club uit te komen en hoop snel weer voor een promotie te spelen.” Want in het corona jaar 2019-2020 was hij met OSV hier heel dichtbij totdat het abrupt gestopt werd. Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met de nieuwe trainer Sander Fakkel waar hij veel goede berichten over heeft gehoord


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren