50 stuks zwerfafval voor 50 jarig Hoeksche Waards Landschap

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zaterdag 18 maart wordt er weer door heel veel mensen, alleen of in groepsverband,  zwerfafval geraapt. Dat gebeurt op de jaarlijkse landelijke “Opschoondag” en is inmiddels al een traditie.

Ook dit jaar doen er weer mensen mee van vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL). Zo zijn bijvoorbeeld de basisscholen benaderd om ook afval te rapen rondom hun school of andere plek.
 
Maar omdat we als HWL dit jaar ons 50ste verjaardag vieren, zouden wij het heel leuk vinden als we van de inwoners van ons mooie eiland, een heel speciaal cadeau krijgen.
We zouden het geweldig vinden als jij/jullie die dag in ieder geval 50 stuks afval rapen. Twee keer 50 of 10 keer 50 mag natuurlijk ook. Hoe meer er geruimd wordt des te schoner het wordt. En van dat afval dan een foto maken. Die kun je dan onder dit bericht zetten of sturen naar [email protected]
Wij gaan daar dan een collage van maken die we (natuurlijk) weer uitgebreid delen.
 
Help jij ons mee om zoveel mogelijk cadeautjes te krijgen? En er een echt opschoonfeest van te maken?
Alvast bedankt!
 
Lege zakken zijn te krijgen bij NBC Klein Profijt en de RAD Hoeksche Waard (waar je ook andere spullen kunt lenen). Ben je klaar en heb je behoorlijk veel afval? Je kunt het naar NBC Klein Profijt brengen of laten ophalen (ook via de RAD)
 
NBC Klein Profijt – Zalmpad 11 – Oud Beijerland: openingstijden dinsdag t-m vrijdag van 10-17 uur. Zaterdag en Zondag van 12-17 uur.
 

Opruimen levert méér op dan alleen een prettig schone buurt. Het is ook een leuke manier om even bij te kletsen andere HWL-ers. Met kleine dingen kun je al een groot verschil maken. Word jij ook Supporter van Schoon?

Meer info over zwerfafvalopruimacties in de Hoeksche Waard:  zie facebookpagina Hoeksche Waard Schoon 

Klik hier voor alle activiteiten van HWL in dit 50jarig jubileumjaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren