Fortuna Be Quick wint Hoeksche Waardse derby van GOZ

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag voegde Fortuna Be Quick in Piershil drie welkome punten toe aan het totaal en houdt zodoende uitzicht op directe handhaving in de 4e klasse F. Grote man was Roy van Taanom die met twee assists en een treffer een reuzenaandeel had in de eclatante 3-0 zege.

Met de onverkwikkelijke gebeurtenissen na afloop van de heenwedstrijd in Mijnsheerenland nog vers op het netvlies opende de thuisclub na tien minuten de score. Roy van Taanom speelde zich op prima wijze vrij en passeerde GOZ-doelman Maxim Kamp in de korte hoek: 1-0. De bezoekers hadden geen afdoende antwoord op de tomeloze vechtlust van de formatie van Jeroen van der Horst en incasseerde voor de rust kort achter elkaar nog twee mokerslagen. Eerst verdween een voorzet van Roy van Taanom via GOZ-verdediger Sven Louter in eigen doel en even later kopte Jacco Vink op aangeven van wederom Roy van Taanom de 3-0 binnen.

Na de thee hoefde de fusieclub niet meer zo nodig en waren de bezoekers aanvallend nagenoeg onmachtig, zodat de streekderby, waar vooraf zo verwachtingsvol naar uitgekeken werd, als een nachtkaars uitging.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren