Opnieuw nederlaag voor Korbatjo

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Zaterdag 25 maart stond voor Korbatjo de uitwedstrijd tegen middenmoter NIO op het programma. Eerder dit seizoen werd er thuis, na een slechte eerste helft, ruim verloren van de ploeg uit Rotterdam. Het doel was om het deze keer veel beter te doen en te gaan voor de winst.

Voordat Korbatjo aan mocht treden voor de wedstrijd, stond de wedstrijd van Korbatjo 2 tegen NIO 2 op het programma. Waar de hoofdmacht al een tijdje officieel gedegradeerd is, kon Korbatjo 2 zich definitief veilig spelen. Jammer genoeg wist het tweede team onder leiding van Ruben Vinke net niet te winnen. De eindstand van 18-16 in het voordeel van NIO 2 betekende dat de reserves voor nu blijven steken op een onzekere 7e plaats.

De wedstrijd van Korbatjo 1 had een voortvarende opening. Waar het in de eerste aanval van NIO gelijk raak was, wist het team van coach Marcel Versteeg hierop direct te antwoorden en zelfs uit te lopen naar een 1-4 voorsprong, mede door doelpunten van Anne van Nes en Chaïm Reedijk. Jammer genoeg kwam NIO sterk terug tot 5-5 en pakte daarna goed door tot 10-6. De Hypotheker/Detalis formatie antwoordde via onder meer een doelpunt van Aranka van Veen (10-8). Korbatjo bleef tegen een gaatje van twee doelpunten verschil aanhikken en uiteindelijk bepaalde NIO zelfs de ruststand op 14-11.

Na een peptalk van Versteeg kregen de Beijerlanders een domper te verwerken. De zieke Carlo van Veen moest direct na de rust gewisseld worden. Zijn vervanger was Mischa Coppens. Wat Korbatjo ook probeerde, het gaatje van twee doelpunten bleef in stand en liep na een sterke fase van NIO zelfs op tot zes goals verschil. Mischa Coppens en Ruby Vermaas wisten de korf nog te vinden, maar het was tevergeefs. De thuisploeg bleef mee scoren en Korbatjo kreeg geen grip op de aanval van de thuisploeg, waardoor de eindstand 25-18 werd.

Helaas weer geen punten voor het hard werkende Korbatjo. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het zaalseizoen 22/23 op het programma. De selectie treedt dan thuis aan tegen DSO uit Klundert. Voor Korbatjo 2 een wedstrijd met grote belangen in verband met handhaving en de hoofdmacht hoopt de eerste winst te behalen van het zaalseizoen. Aanvang van beide wedstrijden in De Boogerd is respectievelijk 17.20 uur en 18.35 uur. Alle support is welkom: #komlaatjehoren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren