Paasweekend afsluiting Heinenoordtunnel A29 richting Hoeksche Waard / Bergen op Zoom ( vrijdag 7 april tot dinsdag 11 april )

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto RWS

Rijkswaterstaat renoveert in 2023 en 2024 de Heinenoordtunnel in de snelweg A29. De renovatie duurt tot eind 2024. De tunnel is regelmatig afgesloten zo ook het aankomende Paasweekend. In weekenden en nachten vooral in één rijrichting. In de meivakantie, van vrijdag 28 april 22.00 uur tot maandag 8 mei 05.00 uur, is de tunnel in beide rijrichtingen dicht.Vermijd files, werk zoveel mogelijk thuis of reis anders! Gaat u de weg op? Houd dan rekening met omleidingen en extra reistijd die in de spits kan oplopen tot meer dan een uur.  Importeer alle afsluitingen in uw digitale agenda via www.hwonderweg.nl/werkzaamheden 

Afsluitingen Paasweekend:

De tunnel is afgesloten van:

  • vrijdag 7 april 22.00 uur tot dinsdag 11 april 05.00 uur richting Bergen op Zoom

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via A15 en de A16/A17. Verkeer naar de Hoeksche Waard via de N217. Verkeer naar Goeree-Overflakkee wordt omgeleid via A15 en de N57.

Voor het verkeer richting de Hoeksche Waard is de Kiltunnel in die rijrichting gedurende de afsluiting tolvrij

Omleidingskaart bij dichte Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom Bron: © Rijkswaterstaat

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren