Bingo! De gouden Paashaas! Bewoners van Fregat & Klipper in Oud-Beijerland zoeken met de hele buurt paaseieren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Prive

Oud-Beijerland – Wederom hebben de bewoners van Fregat & Klipper in Oud-Beijerland uitgepakt door met de hele buurt paaseieren te zoeken op Tweede Paasdag.


De wijk bruist van de kinderen, wat jonger en wat ouder. De organisatie bedacht dit jaar een extra spelelement om het ook voor de wat, inmiddels, oudere kinderen aantrekkelijk te maken. Een Paasbingo; zoek 2 rode, 2 groene enz eitjes. En, als kl(i)apper op de vuurpijl konden 4 GOUDEN paashaasjes gezocht worden, als je deze had gevonden kon je een extra prijs verdienen.

Zelfs de vaders en moeders zochten volop mee….. Een enorm plezier en succes wederom dit jaar. Wat is het mooi om zo nieuwe contacten te maken met buurtgenoten, zowel de ouders als kinderen leren elkaar zo kennen of de onderlinge banden te onderhouden. Een aanrader voor iedere buurt. Oog en oor voor elkaar hebben, ook door met elkaar mooie momenten te beleven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren