Lezing bij HWDuurzaam over natuur-inclusieve zonneweide

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Nederland, Den Haag, 18-02-2016 Alex Ouwehand directeur natuur en milieu federatie Zuid-Holland. foto: Bram Budel

Wat is een natuur-inclusieve zonneweide? Wat is er nodig voor de ontwikkeling van een zonnepark waarbij natuurontwikkeling en energiewinning worden gecombineerd? Over die vragen spreekt op 20 april a.s. de directeur van de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland, Alex Ouwehand voor de leden van de coöperatie HoekscheWaardDuurzaam.

De lezing van Ouwehand maakt deel uit van het programma voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering van HWDuurzaam. De bijeenkomst op donderdag 20 april wordt gehouden in het Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg 1A in Numansdorp, en begint om 20.00 uur. Behalve de leden zijn ook alle andere belangstellenden daar welkom.

Op de agenda staat o.a. de bespreking van de jaarrekeningen over 2021 en 2022 van HWDuurzaam en HW Energie, naast een terugblik op de activiteiten in de afgelopen jaren. Ook zal het bestuur de leden van de coöperatie inlichten en raadplegen over de stand van zaken van het project Buitenzomerlanden bij Heinenoord (zonnevelden en natuurontwikkeling).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren