Inschrijving 2e editie Wandel Feest Hoeksche Waard geopend

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Veel blije gezichten tijdens het Wandelfeest Hoeksche Waard - Foto Casper Streefkerk

Op zaterdag 16 september 2023 vindt de tweede editie plaats van Wandel Feest Hoeksche Waard. Vanuit Puttershoek laten de routes de deelnemers al het moois zien van de Hoeksche Waard met speciale inkijkjes op diverse locaties. De eerste editie was met 750 deelnemers volledig uitverkocht, voor de tweede editie kunnen geïnteresseerden zich vanaf nu inschrijven.

Meer dan alleen wandelen

Deelnemers kunnen op 16 september een compleet verzorgde wandeldag verwachten. Zo ontvangt iedereen voor de start naast een stempelkaart een goodiebag. Zowel de 12,5 km als de 25 km route starten en finishen wederom bij de Kees Verkerkbaan in Puttershoek. Onderweg is er sfeervolle muziek langs de route en zijn er gezellige stempelposten bij Molen De Hoop in Maasdam, Hoeksche Zuivel, Hoeksch Vlees en Ons Proeflokaal in Strijen. De routes gaan langs en door molens, boerderijen en kerken. Na 12,5 of 25 km wandelen ontvangen de deelnemers een aandenken en is er een finish feest met muziek en foodtrucks.

“Na de enthousiaste reacties van vorig jaar organiseren we natuurlijk nog een keer dit unieke wandelevenement in de Hoeksche Waard”, aldus Kjeld van Dijk, die samen met Erwin Bouman en Vincent van Heijningen zorgt draagt voor de organisatie. “Als geboren en getogen Hoeksche Waarders zijn we trots op onze streek en dat laten we dan ook graag aan zoveel mogelijk mensen zien. Met een vernieuwd parcours en nog meer (muzikale) verrassingen belooft het op 16 september een nog groter feest te worden.”

Inschrijving geopend

Tot 1 mei is het mogelijk om met vroegboekkorting in te schrijven via www.wandelfeesthw.nl. De eerste editie was met 750 deelnemers compleet uitverkocht. Ook voor de tweede editie van Wandel Feest Hoeksche Waard zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Er zijn starttijden tussen 08:30 tot 11:00 uur, de finish sluit om 17.00 uur. Deelnemers die zich als groep inschrijven ontvangen een extra consumptie bij aankomst bij het finishfeest en voor kinderen t/m 11 jaar geldt bovendien een speciaal kortingstarief.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren