Vraag een bijdrage aan bij het Gebiedsfonds Windpark Spui voor uw project of activiteit

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Ondergaande zon boven het Gors & Spui in Nieuw-Beijerland . Molen de Swaen en de windmolens langs het Spui. - Foto Jacob Haan

De Stichting Gebiedsfonds Windpark Spui ontvangt per jaar € 21.000 van de exploitant van het windpark om projecten of activiteiten die bijdragen aan verbetering van de fysieke leefomgeving rond het windpark te ondersteunen.

Aanvragen kunnen worden gedaan door verenigingen, stichtingen en organisaties uit de omliggende kernen, te weten Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Simonshaven en Hekelingen.

Het fondsreglement, aanvraagformulier en verdere informatie kunt u vinden op www.windparkspui.nl/gebiedsfonds.

Het aanvraagformulier, dat in Microsoft Word kan worden ingevuld, dient te worden ondertekend, gescand en samen met de vereiste bijlagen te worden gemaild naar [email protected].

Aanvragen kunnen worden ingediend tot 1 juli van dit jaar. Deze zullen worden beoordeeld door het onafhankelijke bestuur van de Stichting, op basis waarvan  een selectie zal worden gemaakt van gehonoreerde aanvragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren