Opendag Revolution Houseboats 22 april in de Jachthaven van Strijensas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Een vaste ligplaats of elke dag wakker worden op een andere plek? De mogelijkheden van de Revolution Houseboats zijn talloos en zorgen elke dag voor een unieke beleving! Zo staat het Voorjaar voor de deur en breekt er voor ons een speciaal moment aan…zo willen wij als Revolution Houseboats met trots onze Houseboat onthullen samen met jullie.

Een kleine impressie van de boot aan de binnenzijde

Het is zaterdag 22 april mogelijk om een kijkje te nemen in dit prachtige drijvende huis. Een ideaal huis om een (lang) weekend weg, op vakantie in eigen land of te genieten van de stille of juist gezellige waterkant. Deze onderhoudsarme boot is gemaakt van duurzame bouwmaterialen en is stevig, solide en licht van gewicht waardoor de Revolution 11 voor iedereen makkelijk en licht te varen is. Er is verrassend veel ruimte en comfort op de Revolution 11. Door de slimme indeling, het gebruik van de natuurlijke lichtinval en de ruime opbouw heeft de Revolution 11 een wOonoppervlakte van maar liefst 32m2; royaal woongenot voor 2 personen.

 U bent van harte uitgenodigd om dit project te komen bewonderen. Wij organiseren de open dag in de Jachthaven Strijensas (Sassedijk 6, 3292 LD Strijensas). Naast de Houseboat is het ook mogelijk om de nieuwste Revolt Comfort met 3 X Mercury Verado 600 pk V12 te bewonderen. Hoe gaaf is dat?

 Zet Zaterdag 22 April alvast in uw agenda! De dag duurt van 11:00 tot 16:00.

 Let op! Om 12.00 uur wordt de Houseboat officieel onthuld.

 Heel graag tot 22 April!

Bezoek voor meer info https://www.revolutionhouseboats.com/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren