Polderreizen Hoeksche Waard: een onvergetelijke belevenis van de Hoeksche Waardse polder op de fiets!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ontdek, proef en beleef dit eiland met Polderreizen! Polderreizen biedt (dag)fietstochten aan in de polders van de Hoeksche waard inclusief een bezoek aan meerdere boeren. U ziet hoe de boeren hun  producten verbouwen, proeft wat zij er van maken en je ervaart het buitenleven in de polder.

Voor inwoners en bezoekers, voor jong en oud, voor sportieve natuurliefhebbers voor kleine en grotere gezelschappen!Ook bestaat de mogelijkheid voor het boeken van een reis op maat.

Voor de periode 29 april t/m zaterdag 30 september zijn 8 tochten gepland. Iedere route doorkruist een ander gedeelte van de Hoeksche Waard en heeft een eigen thema.Een toer duurt circa 4 uur waarvan we ongeveer 1,5 uur fietsen en rond de 25 km afleggen.

Vertrektijd is altijd om 13.00 uur! Er wordt 3 keer bij een boer gestopt en nog een paar keer op typisch Hoeksche Waardse plekken… Een e-bike zit bij de tocht inbegrepen, komt U met de eigen fiets, krijgt u korting!

Eerste tocht

De eerste tocht Rond de Binnenmaas en door de Sint Anthoniepolder is op zaterdag 29 april.

Deze route start bij de Kikkershoek, fruitboerderij en gaat langs Van Herk Aardbeien, Weiderund -Marienhof (historische boerderij) en Hoeksche zuivel ,zuivel en ijs.

Voor reserveren en meer informatie over deze fietstochten: www.polderreizen.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren