Buurtgezinnenfeest ter ere van 2-jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Zaterdag 15 april kwamen er ‘Buurtgezinnen’ vanuit verschillende dorpen in de Hoeksche Waard naar De Poort in Oud-Beijerland. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes vierden ze met elkaar het 2-jarig bestaan van Buurtgezinnen in de Hoeksche Waard. Wethouder Joanne Blaak opende het feest met een mooie toespraak.


Ouders met een hulpvraag en ouders die ondersteuning (willen) bieden ontmoetten elkaar. 
De kinderen genoten van creatieve activiteiten, spelletjes, springkussen en een speurtocht. De stralende zon maakte deze middag nog extra feestelijk!

Met dank aan onze sponsoren die deze middag mogelijk hebben gemaakt: ARBOXL, XLIGN, Gemeente Hoeksche Waard, Rotary club Hoeksche Waard, Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, SME Techniek, RoosRos Architecten en Bakkerij Voordijk.

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Veel vraaggezinnen zijn al gekoppeld aan een steungezin, maar er zijn er ook nog die wachten op een passende match. Ook steungezin zijn voor een overbelast gezin in de buurt?

Kijk voor meer informatie op www.buurtgezinnen.nl. Onder ‘Hoeksche Waard’ vindt u een overzicht van de openstaande hulpvragen. Of neem contact op met Thirza Barth ([email protected] / 06-43139468) of Sofie de Wolf ([email protected] / 06- 51285820).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren