Marcel le Pair nieuwe trainer Korbatjo, Teambegeleider Leen Hokke stopt.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Met ingang van het seizoen 2023-2024 is Marcel le Pair de nieuwe hoofdcoach bij Korbatjo. Hij volgt hiermee zijn vertrekkende naamgenoot Marcel Versteeg op die aan de slag gaat bij KV Good Luck uit Middelharnis.

Le Pair heeft de nodige ervaring als trainer en is hiervoor o.a. eindverantwoordelijke geweest bij Triade, NIO, Ondo (G),   KZ Danaïden en Dijkvogels.

Het bestuur van Korbatjo is blij met de aanstelling van deze ervaren trainer en wenst Marcel heel veel succes en vooral plezier toe in zijn nieuwe job als trainer/coach voor Korbatjo 1. Binnenkort zullen we Marcel nog nader aan jullie voorstellen.

Helaas stopt Leen Hokke na 14 jaar als teambegeleider van Korbatjo 1. We vinden het erg jammer dat hij gaat stoppen en willen Leen bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de selectie in het algemeen en Korbatjo 1 in het bijzonder. Het bestuur gaat op zoek naar een vervanger voor Leen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren