N487: Om­lei­ding ver­keer ro­ton­de Numansdorp bij de A29 van 21 tot en met 23 april

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De ro­ton­de N487 op de wes­te­lij­ke op- en af­rit van de A29 is door werk­zaam­he­den af­ge­slo­ten van vrij­dag 21 april 22.00 uur tot en met zon­dag 23 april 16.00 uur. Het ver­keer wordt om­ge­leid.

Wat gaat er ge­beu­ren?

De pro­vin­cie ver­vangt as­falt op de hele ro­ton­de N487. Deze ro­ton­de is in 2022 aan­ge­legd en ge­as­fal­teerd. Door on­be­ken­de oor­zaak liet de bo­ven­ste laag van het as­falt los. Daar­om is het no­dig om deze op­nieuw aan te bren­gen.

Wat merk je van de werk­zaam­he­den?

Door deze werk­zaam­he­den is de N487 ter hoog­te van de wes­te­lij­ke op- en af­rit van de A29 af­ge­slo­ten. Ook de af­rit Nu­mans­dorp op de A29 van­af het noor­den  en de op­rit naar de A29 rich­ting het zui­den zijn af­ge­slo­ten.

Het ver­keer van en naar Zuid-Beij­er­land volgt een om­lei­ding via de Rond­uit­weg, klein Zuid­bei­j­er­land­se­weg, Lan­ge­weg en de N217 en an­ders­om. Een om­lei­ding van en naar Nu­mans­dorp gaat via de N488, N489 en N217.

Fiet­sers kun­nen over de N487 rij­den. Brand­weer, am­bu­lan­ce en po­li­tie kun­nen in nood­ge­val deze weg ge­brui­ken.

Waar­om wor­den de werk­zaam­he­den in dit week­end uit­ge­voerd?

De werk­zaam­he­den voe­ren we uit in het week­end om de hin­der voor de om­ge­ving en het weg­ver­keer te be­per­ken. Rijk­wa­ter­staat werkt aan de Hei­nen­oord­tun­nel die in dit week­end in zui­de­lij­ke rich­ting is af­ge­slo­ten. Er is hier­door min­der ver­keer op de A29.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren