De Drieslag volleyballers Kampioen

Foto de Drieslag

Het leek een beetje op Max bij de volleybalvereniging De Drieslag.In je laatste wedstrijd in de laatste ronde (set) kampioen worden.Zo ook bij het recreanten team “De Drieslag” met nog 1 wedstrijd te spelen en 3 punten achterstand.Alleen een 4-0 overwinning zou voldoende zijn om kampioen te worden. Nadeel was dat we uit (Rotterdam) tegen de nummer 3 moesten spelen die op zijn beurt met een 4-0 overwinning 2e kon worden.

Dus met 3 dames en 4 heren zijn we begonnen met onze warming-up.Het was een mooie wedstrijd met veel strijd van beide kanten maar de 1e set ging naar de Drieslag toe waardoor Erasmus geen 2e meer kon worden. Ook de 2e en 3e set begonnen we met een kleine voorsprong die we steeds punt voor punt uitbouwde en kwam het dus op de laatste set van het seizoen aan.

Bij winst kampioen bij verlies 2e. Ook in de laatste set konden we door goed en soms snel spel punt voor punt uitlopen. En als kers op de taart het laatste punt werd gescoord door een ace waardoor de recreanten van de “De Drieslag” kampioen werden van Randstand MIX Poule E.

Dit betekent natuurlijk wel dat we voortaan elke dinsdagavond harder zullen moeten trainen in de Dorpshuis De Swaensvoet te Nieuw-Beijerland. Maar eerst gaan we dit met heel de vereniging vieren.