Fortuna Be Quick in eigen huis ten onder tegen Zwartewaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

Afgelopen zaterdag verzuimde Fortuna Be Quick om één van de laatste strohalmen te grijpen om degradatie naar de vijfde klasse te voorkomen. Vrijwel kansloos ging de fusieclub ten onder tegen Zwartewaal. Evenals vorige week moest het aanvangstijdstip een kwartier opgeschoven worden. Dit maal omdat een aantal spelers van de opponent in de file stond voor de pont bij Hekelingen.

Deze verstoorde wedstrijdvoorbereiding bleek al gauw desastreus uit te pakken voor de thuisclub. Een fris van de lever spelend Zwartewaal troefde de formatie van trainer Jeroen van der Horst op alle fronten af en stond halverwege de eerste helft al met 0-2 voor na een benutte strafschop van Jesse Langendoen en een bekeken lobje van Joël Kroon.

Kort na de onderbreking had Jacco Vink namens de gastheren weinig geluk met een gevaarlijke kopbal, maar verder hoefde Zwartewaal-doelman Ruben Verhagen nauwelijks in actie te komen. Aan de overzijde moest een gefrusteerde Wouter Bijl in de 72ste minuut met rood vertrekken na een charge op Joël Kroon, zodat de thuisclub met 10 man verder moest. Even later bepaalde Zwartewaal-invaller Kevin Noordzij de einduitslag op 0-3.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren