Cést la Vie, Klaaswaal loopt uit voor het Shantykoor Hoeksche Waard optreden bij Koningsdag Klaaswaal van SSS

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Joop Kortekaas

Hij was er niet….. wij waren er wel! Koning Willem-Alexander was afgelopen donderdag in de regio want hij vierde zijn verjaardag in Rotterdam. Dat betekende dat de mensen in Klaaswaal zich maar moesten vermaken met het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy. Geen probleem hoor. Het optreden was deze keer een echte thuiswedstrijd voor Paula uit Klaaswaal.

De koorleden en de musici waren benieuwd of ze lopend zou komen of op de fiets? Niet belangrijk eigenlijk, want Paula was er gewoon om ook deze keer weer professioneel leiding te geven aan koor en orkest. Ze kwam veel oude bekenden tegen. Eelco, waar ze bijna mee in de klas had gezeten en Johan die feestjes organiseerde en dan na afloop alles netjes op ruimde. Johan bleek ook te kunnen drummen en hij mocht bij één nummer ‘onze’ Kees de Klerk vervangen. Dat lukte prima. Bij SSS Klaaswaal werden de bekende zeemansliedjes en gezellige meezingers gespeeld.

Het publiek deed enthousiast mee met vrolijke nummers als ‘Laat me lekker gaan’ en ‘Cést la Vie’. Misschien moet de koning het Shantykoor De Hoeksche Waard gewoon eens uitnodigen? Een belletje naar onze secretaris op 06 5053 8002 en we komen er aan. U kunt ook een afspraak maken hoor.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren