Patiëntenportaal van de huisarts: hoe moet dat?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zorgwaard

Hoeksche Waard – Bijna iedereen heeft een huisarts en staat ingeschreven als patiënt bij een huisartsenpraktijk. Steeds meer huisartspraktijken hebben een patiëntenportaal of patiëntenomgeving. Dat is handig voor het online regelen van afspraken, vragen stellen aan de dokter en het aanvragen van recepten. Deze workshop is voor iedereen die benieuwd is naar wat het is en hoe daarvan gebruik gemaakt kan worden.

De workshop wordt gegegeven op twee locaties: op woensdag 17 mei in Bibliotheek Numansdorp in de Campus (Bernhardstraat 25) en op vrijdag 19 mei in Bibliotheek ’s-Gravendeel (Weegje 1G), van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van Seniorweb. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard: www.debhw.nl.

Aanmelden is noodzakelijk via www.debhw.nl/agenda of mondeling aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis. De workshop is op woensdag 17 mei in Numansdorp in de Campus (Bernhardstraat 25) en op vrijdag 19 mei in ’s-Gravendeel (Weegje 1G), van 10.00 uur tot 12.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren