Nieuwe adverteerder: Van Helten Advies & Finance

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Van Helten Advies & Finance uit Mijnsheerenland. Ook interesse om te gaan adverteren ? Klik dan hier

Van Helten Advies & Finance is specialist in hypotheken en verzekeringen in de regio Hoeksche Waard en omstreken. Volledig onafhankelijk en met een groot aanbod aan geldverstrekkers en verzekeraars in Nederland.

Persoonlijk & eerlijk advies

Omdat ik in een persoonlijk contact met klanten geloof, kom ik graag bij klanten thuis. Gewoon zoals dit ‘vroeger’ ging.

De basis bij Van Helten Advies & Finance is wederzijds vertrouwen. De gesprekken zijn vaak persoonlijk en soms intensief. Maar bepaalde procedures, om tot een goed advies te komen, zijn nu eenmaal toch echt van groot belang.

Voorafgaand aan onze samenwerking is er altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en verplicht niemand tot iets.

Juist deze vertrouwde werkwijze die veel klanten bij mij zullen herkennen, is mede de reden dat ik Van Helten Advies & Finance heb opgericht.

Waarom kiezen voor
Van Helten Advies & Finance?

Met meer dan 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur en verzekeringsspecialist bied ik je altijd een passend, eerlijk en duurzaam hypotheekadvies aan, met de scherpste hypotheekrente en de laagste advies- en bemiddelingskosten. (al vanaf € 1.600)
Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen voor jouw persoonlijke situatie hebt, voor nu én in de toekomst!

 

Van Helten Advies & Finance
 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren