Ook vandaag weer veel files door afgesloten Heinenoordtunnel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De werkzaamheden bij de Tunnel - Foto RWS
Bestuurders zitten tandenknarsend achter het stuur, terwijl ze in lange files op wegen als de A16, A15, A17, N3 en N217 staan. En dat in de meivakantie. Normaalgesproken is het dan wat rustiger op de weg, maar vanwege de volledig gesloten Heinenoordtunnel in de A29 is het voorspelde verkeersinfarct tot verdriet van velen uitgekomen. Ook deze woensdag was het druk op het wegennet ten zuiden van Rotterdam.
 

De Heinenoordtunnel sloot vrijdagavond in beide richtingen en gaat volgende week maandagochtend 8 mei om 5.00 uur weer open.
 
Bussen
 
Connexxion heeft helaas te maken met een hoog aantal zieken waardoor er busritten kunnen uitvallen. De situatie kan per dag verschillen. We raden u daarom aan om uw reis zo kort mogelijk voor vertrek te plannen, voor een zo actueel mogelijk advies.
 
Connexxion rijdt tijdens de afsluiting op werkdagen (doordeweeks) met pendeldiensten tussen busstation Heinenoord en Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lombardijen en Barendrecht station. Kijk voor de dienstregeling en meer informatie op: www.connexxion.nl/renovatieheinenoordtunnel
 
 
Haringvlietbrug
 
De klep van de Haringvlietbrug en het bewegingswerk worden in 2023 vervangen. Hiervoor is de brug van 9 juni tot en met 28 juli (mogelijk tot en met 4 augustus) afgesloten voor al het verkeer.
 
Bekijk alle afsluitingen en werkzaamheden en importeer ze in je digitale agenda via www.hwonderweg.nl/werkzaamheden

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren