Schrijf een spannend vakantieverhaal met de workshop van Marjolein van der Gaag

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Marjolein van der Gaag

Mijnsheerenland – In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op dinsdagavond 23 mei van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Mijnsheerenland schrijfskills te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend vakantieverhaal.

Zet vier mensen om een tafel. Laat ze gezellig een potje klaverjassen. Wie zijn oren spitst hoort de tikkende tijdbom onder tafel. Maar de spelers luisteren niet. Weten zij eigenlijk wel dat ze ieder moment de lucht in kunnen vliegen? Straks wordt de laatste troefkaart uitgespeeld….. Voila! Het recept voor een spannend verhaal.

Thrillerschrijfster Marjolein van der Gaag, opgegroeid in de Hoeksche Waard, won in 2022 de Zilveren Strop met haar verhaal Onder de waterspiegel. Eerder schreef zij de thrillers Gevaarlijk spel, Palm village, HELS, Neerslag en Eindbestemming. Marjolein laat je in deze workshop kennismaken met verschillende schrijftechnieken om spanning te creëren.

Schrijf jij graag? Dan is deze avond voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Op dinsdag 23 mei in Mijnsheerenland van 19.30 uur tot 21.30 in het Dorpshart (Van der Straatenplein 2, Mijnsheerenland). Kosten: €5,50 met een plusabonnement, €6,50 met een basisabonnement of €7,50 voor niet-leden. Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard debhw.nl/agenda of mondeling bij de balie van de bibliotheek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren