Bijeenkomst maandag 8 mei voor horeca-ondernemers en verenigingen met een kantine

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Als horeca-ondernemer of vereniging met een kantine bent u maandag 8 mei van 11.00 tot 12.00 uur van harte welkom op een bijeenkomst in het gemeentehuis in Oud-Beijerland. U kunt dan uw reactie geven op een ontwerpbesluit (voornemen) dat het college van B&W van gemeente Hoeksche Waard op dinsdag 18 april heeft genomen.

Dit besluit gaat over hoe het college de raad wil adviseren over de harmonisatie van de schenk-, sluitings- en terrastijden voor horeca en verenigingen met een kantine. Vanuit de voormalige Hoeksche Waardse gemeenten zijn er nu nog onderlinge verschillen in diverse tijden. Daarnaast staat de regelgeving verspreid over 2 verordeningen, namelijk in de nu nog geldende Algemene Plaatselijke Verordening Hoeksche Waard eerste herziening (APV) en in de Drank- en Horecaverordening Hoeksche Waard (DHW-verordening). Het college heeft het voornemen uitgesproken om de regelgeving uit de DHW-verordening over te hevelen naar de APV.

Uw reactie geven op harmonisatie schenk-, sluitings- en terrastijden

Het ontwerpbesluit kunt u in dit document nalezen. Hierin vindt u ook de overzichten van hoe het nu is en wat het uitgangspunt is van hoe het wordt. Wij nodigen horeca-ondernemers en verenigingen met een kantine uit om hierop een reactie te geven. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst op maandag 8 mei door een e-mail te sturen naar [email protected]. Kunt u hierbij niet aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk dinsdag 16 mei uw reactie naar e-mail [email protected]. Ook kunt u dit e-mailadres gebruiken voor het stellen van vragen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren